Welkom

De Stichting Kinder Vakantie Werk Zevenhoven is een vrijwilligersorganisatie in Zevenhoven voor kinderen in de kleuter- en basisschool leeftijd die jaarlijks aan de hand van een thema een fantastische week in elkaar zet, waarbij knutselen, sport en spel en creativiteit een grote rol speelt.

Tevens organiseren we door het jaar heen ook enkele acties zoals de paas speurtocht door het dorp, Houden we sinds 2015 een griezelige Halloween en zorgen we dat Sinterklaas veilig in Zevenhoven aankomt.

Kinderen vanaf 4 jaar oud tot en met kinderen die in groep 8 van de basisschool zitten, zijn in de gelegenheid deel te nemen aan de Kinder Vakantie week en andere activiteiten.

Op deze site kunt u alle mogelijke informatie vinden met betrekking tot de K.V.W.

Mocht het antwoord op uw vraag er niet bijstaan dan kunt u altijd contact met ons opnemen via  contact

advertentie algemeen