Vrijwilligers gezocht!

teamfoto

Wij zijn op zoek naar jou!

Zit je kindje net op school en wil je wat meer ouders leren kennen?
Vind je het leuk om iets voor de jeugd van zevenhoven te doen?

Of heb je geweldige idee├źn voor de Kinder Vakantieweek?

Kom dan gezellig helpen in onz enthousiaste team van mede vrijwilligers!

Geef je op via het aanmeldings formulier, of stuur een mailtje als je vragen hebt over wat je zou kunnen doen voor de Stichting.

Leeftijd

Minimaal 16 jaar om als leiding mee te draaien, je helpt mee met organiseren samen met andere vrijwilligers en bent er als aspirant leiding in de week. Je hebt nog geen zware verantwoordelijke taken ,er zal altijd een leidinggevende bij zijn.

Maatschappelijke Stage

Tijdens een maatschappelijke stage maken leerlingen uit het voortgezet onderwijs kennis met vrijwilligerswerk. Dit kun je ook bij ons doen nu! Meld je aan via de mail en je school en je kunt zelfs voor je opleiding komen helpen. Hier is geen leeftijd aan verbonden. Je zal door de week heen met iemand meelopen en je hebt geen zware verantwoordelijkheid.

De kinderen kijken naar je uit en praten nog lang na, soms zelfs jarenlang, over die ene leuke  leiding of dat ene gave spel. Aan het einde van de huttenbouw zal je merken dat je een fantastische tijd hebt gehad, je een speciale band hebt opgebouwd met de kinderen en het team je je ze nog weken erna zal missen.

Wil je je interesse tonen of weten wat je zoal voor de stichting kunt betekenen? Schroom dan niet en mail ons vandaag nog of vul het aanmeldings formulier in.

Wij nemen dan contact met je op.

advertentie algemeen