Meedoen

Hoe kun je meedoen?

 

De K.V.W. organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten, voor sommige moet je je opgeven, maar voor andere kun je gewoon zo meedoen.

Hieronder volgt een uitleg van hoe je aan de diverse activteiten kunt meedoen en wat de eventuel  kosten zijn.

 

Paas Speurtocht

 

Op eerste Paasdag houden we een hele leuke speurtocht door het dorp heen.  Zevenhoven wordt in 3 stukken verdeeld en samen met Noordeinde rouleren we de speurtocht zodat je ieder jaar ergens anders moet zoeken. Waar de speurtocht is kun je op de pagina Pasen vinden.

Meedoen is mogelijk voor iedereen, dus ben je nu 2 of 82 , iedereeen is welkom. de spertocht is eigenlijk een soort Bingo maardan moet je zelf door het dorp je plaatjes zoeken.  De kaarten kosten €1,50 per stuk, je kunt er ook een paar nemen om je eitjes opbrengst te vergroten.

De kaarten worden verkocht op de schoolpleinen of speeltuin van de basisscholen op de dag van de speurtocht.

 

Kinder Vakantieweek

 

De Kinder Vakantieweek is een week vol leuke activiteiten in de laatste week van de zomervakantie.  Hier moet je je wel voor opgeven. In de maand juli worden de programma boekjes in heel het dorp verspreid en op de scholen uitgedeeld. Hierin vind je het inschrijfformulier welke je op de infschrijfmiddagen kunt inleveren. 

Deze middag wordt gehouden in Juli op de Diamant.

In het laatse weekend vóór de Kinder Vakantieweek kun je de formulieren ook nog inleveren , op zaterdag ochtend op het Kinder Vakantieweek veld. Een weekkaart kost €12,50 en hiermee mag je dus aan alle activiteiten meedoen.

Wilt u op maandag nog een volledige deelname kopen dan kosten deze €15,00.

Wil je maar 1 dag meedoen dan kan dit natuurlijk ook. Dagkaarten zijn op de dag dat je mee wil doen te koop bij de keet voor €3,00.

Met een dagkaart kun je niet meedoen met de nacht en geen eigen hut timmeren.

 

Halloween

Sinds 2015 organiseren we ook een Halloween activiteit. Aan de Trick or Treat wordt extra aandacht besteed door middel van posters die huis aan huis worden verspreid en die u voor uw raam moet hangen op 31 oktober zodat de kinderen weten waar zij mogen aanbellen.

op de zaterdag rond 31 oktober bouwen we de Vlijt om tot spookhuis! Het spookhuis is toegankelijk voor iedereen, niet alleen kinderen, maar voor volwassenen is het net zo eng! Wij hanteren wel een advies leeftijd vanaf 10 jaar, dit omdat het voor jonge en/of ange kinderen te eng is.

Aan de deur kunt u betalen om naar binnen te mogen.

 

Sinterklaas

 

De Stichting zet zich ook in om Sinterklaas te helpen met zijn intocht, Hierbij is iedereen welkom en toegang is geheel gratis. 
Wilt u ook een huisbezoek van Sint en zijn pieten? Of alleen 2 pieten kan natuurlijk ook, kijke dan even op de Sinterklaas pagina van de website.