De Stichting

De "Stichting Kindervakantiewerk Zevenhoven" organiseert al sinds 1969 jaarlijks activiteiten voor onderbouw en bovenbouw uit Zevenhoven.

Omdat de K.V.W. een stichting is wordt deze geleid door een uit vrijwilligers bestaand stichtingsbestuur dat wordt bijgestaan door nog meer vrijwilligers.

Samen zetten zij zich geheel belangeloos in voor de Zevenhovense kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De activiteitenagenda, verslagen en informatie vindt u geregeld in de weekbladen zoals Het witte weekblad en natuurlijk op de website.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, wil je ook een steentje bijdragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

advertentie algemeen