Slapen in je hut

nacht

 

Voor het slapen in de hutten volgt hier een lijstje van wat u uw kinderen allemaal moet meegeven, wij schrijven moet, omdat er ieder jaar toch weer vele kinderen de nacht moeten doorbrengen op slippers, crocs, in korte broek en zonder bed en dekens. De nachten zijn gemiddeld 9 รก 10 graden wat voor iedereen best koud is, helemaal als je al moe bent. 

 

Er wordt ieder jaar een nachtspel gehouden , dat kan zijn een speurtocht, een spooktocht of ander leuk spel, het kan dus zijn dat we een stuk gaan lopen door nat gras of weilanden.
Heeft uw kind 1 van de volgende spullen niet bij zich dan zullen wij u opbellen om alsnog de spullen te komen brengen, ook al is dit om 03.00 uur.

Houdt uw telefoon de hele nacht aan!

Het komt regelmatig voor dat er kinderen toch halverwege de nacht naar huis willen, u moet daarom de gehele nacht bereikbaar zijn zodat u uw kind kan komen ophalen mocht het naar huis willen.

 

Checklist voor de nacht:

-Warme slaapzak of dekbed
-Kussen

-Matras of luchtbed met een zeiltje voor eronder i.v.m. lek raken en vocht
-Warme jas
-Lange broek en truin of vest met lange mouwen (geen korte broeken of tshirts)
-Dichte schoenen en warme sokken (geen slippers of crocs/sandalen)
-Zaklamp
-Spelletje voor in je hut
-Iets lekkers om te snoepen en te drinken (energy drakjes zijn niet toegestaan, deze worden ingenomen)

-Noodzakelijke toiletspullen, eventuele medicatie aan de leiding geven.
-Geen mobiele telefoons mee geven

 

Wij hanteren een aantal regels omtrent het slapen in je hut en het gedrag van de kinderen, wij nemen deze ook door voor aanvang van de nacht, laat uw kind deze voor de KVW Week ook een keer doornemen.

Nachtregels