Nieuwe start voor de K.V.W.

Persbericht

De kinderen van Zevenhoven hoef je niet uit te leggen wat de K.V.W. is. Elk kind kent de activiteiten die stichting Kinder Vakantiewerk organiseert voor de jeugd van Zevenhoven. Afgelopen Pasen hebben de kinderen weer paaseieren kunnen zoeken en van de zomer kunnen alle kinderen weer mee doen aan het huttendorp. 
woensdag2012

Afgelopen jaar is er veel veranderd en zijn wij genoodzaakt geweest om een aantal wijzigingen door te voeren. Een aantal bestuursleden heeft de taken neergelegd en een nieuw bestuur is gevormd. Het huidige bestuur bestaat uit; voorzitter Joyce Wijman, Penningmeester Miriam Soede, secretaris Saskia Slinger en algemene leden Suzanne Kluivers, Sisca Winkelman en Julia Homan. Binnen de groep vrijwilligers is er een kwaliteitsslag gemaakt en zijn de taken opnieuw verdeeld. Zo gaan we met elkaar met frisse moed weer aan de slag voor de jeugd in het dorp. 

Ook dit jaar zal tijdens de zomervakantie het huttendorp plaats vinden. Dit kan niet op de locatie die jullie gewend zijn, aangezien er momenteel gewerkt wordt op het Plantsoen. Het was even spannend of het wel door kon gaan maar samen met de gemeente zijn we op zoek gegaan naar een alternatieve plek en die hebben we gevonden! Het huttendorp zal plaats vinden op het grasveld naast de Johannes de Doper school (Tochtpad.) We zijn ontzettend blij dat we op een alternatieve plek toch onze activiteiten kunnen laten plaats vinden, en nu wordt er gewerkt aan de invulling van de week. De vaste elementen zullen weer terug komen, natuurlijk gaan we hutten bouwen en zullen de kinderkermis en de talentenjacht niet ontbreken. Maar daarnaast is er ruimte voor nieuwe initiatieven en gaan we mee werken aan het initiatief balen kunst. Wij hebben er al weer veel zin in.

Het thema dit jaar is Winterwonderland en dat roept al weer veel idee├źn op. Aan het einde van het schooljaar kan iedereen het boekje weer in de brievenbus verwachten, maar kun je zolang niet wachten neem dan een kijkje op de website voor alle informatie betreffende de stichting. Hier kun je je ook aanmelden als vrijwilliger om aan dit leuke enthousiaste team deel te nemen. Je kunt ook een maatschappelijke stage bij ons doen